NIEUW OF TWEEDEHANDS
AANKOOPFORMULIER
REPARATIE EN ONDERHOUD
AANVRAAGFORMULIER
CONTACT
NEEM CONTACT MET ONS OP
LOGIN
WEBSITE BEHEER
NIEUWE MODELLEN

Azuro


MOBILITY SCOOTERS

Showroom Mobility Scooters

ma-vrij: 13.00u - 18.00u
zat: 10.00u - 13.00u

Ook op afspraak mogelijk

Nieuwe steenweg 34
9140 Elversele

e-mail: info@mobilityscooters.be
tel: 0477/61.22.70
AZURO
Omschrijving

Deze scooter is een compleet model dat geschikt is om u op een comfortabele én veilige manier zowel binnenhuis als buitenhuis te verplaatsen. De krachtige 400 W motor zorgt ervoor dat u probleemloos en veilig kan rijden onder normale omstandigheden, een snelheid tot 8 km/u kan ontwikkelen én afstanden tot 40 km kan overbruggen zonder op te laden. Het opladen gebeurt via een eenvoudige compacte meeneembare plug-in oplader.

Dit toestel is compatibel om u voort te verplaatsen op onverharde, oneffen wegen en kan probleemloos hoogteverschillen overbruggen. Teneinde uw veiligheid te maximaliseren is deze 4-wieler eveneens uitgerust met een extra stabilisator! Voor een maximaal en optimaal gebruikscomfort zijn er volgende standaardopties voorzien:
elektromagnetische remmen, dubbele gaspedaalcontrole, instelbare snelheidsbegrenzer, claxon, richtingsaanwijzers, reflectoren, verlichting (voor- en achterkant) en bumpers.

Uw comfort wordt verzekerd door de combinatie van een draaibare zetel met hoofd- en armsteunen en een eenvoudig bedieningspaneel. De draaibare stoel laat u toe op een eenvoudige manier op en af te stappen. Er zijn eveneens verscheidene opties beschikbaar zoals: zijspiegels, wandelstokhouders, boodschappenmandje (voor en/of achteraan), drinkbushouder en windscherm. Om het toestel te kunnen starten dient men over een sleutel te beschikken, wat diefstal voorkomt.

Kortom dit is één van de meest complete én betrouwbare toestellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn en ideaal geschikt is voor mensen die zich in hun nabije omgeving wensen te verplaatsen. Eindelijk kunt u terug op een zelfstandige én veilige manier van het leven blijven genieten!

Kenmerken

Snelheid 8 km/u
Elektrische motor 400 Watt
Batterij 12 V
Max. afstand bij volle batterij 40 km
Maximaal lichaamsgewicht 115 kg
Maximale hellingsgraad 12%
Laadtijd batterij 6-8 uur
Draaicirkel 137 cm
Garantie 2 jaar
Banden 9 inch
Lengte 125 cm
Breedte 57 cm
Hoogte 120 cm
Gewicht 98 kg
Aandrijving achterwielen
Remmen elektromagnetisch
Extra opties

1. Achteruitkijkspiegels per set
2. Wandelstokhouder enkel
3. Wandelstokhouder dubbel
4. Opbergmand vooraan
5. Grote opbergmand achteraan
6. Drinkhouder
7. Windscherm
8. Afdekzeil
9. Gesloten opbergbox
10. Houder voor zuurstoffles

Prijskaartje Azuro

Voor slechts € 1.670,00 bent u de trotse eigenaar van deze scooter. Als sociaal geëngageerd bedrijf hebben we besloten om geen dure reclameacties, kantoren, managementteams,… op te zetten. Hierdoor kunnen we u maximaal laten genieten van een uiterst scherpe prijs. Bij een prijsvergelijk met onze concurrenten zal u al gauw vaststellen dat modellen van een vergelijkbare kwaliteit minimum € 2.599,00 kosten! Uw prijsvoordeel bedraagt maar liefst 30%!

Verdere vragen?

U kan ons met verdere vragen steeds contacteren. Onze professionals helpen u met plezier verder.
Bel 0477/61.22.70 of e-mail info@mobilityscooters.be