NIEUW OF TWEEDEHANDS
AANKOOPFORMULIER
REPARATIE EN ONDERHOUD
AANVRAAGFORMULIER
CONTACT
NEEM CONTACT MET ONS OP
LOGIN
WEBSITE BEHEER
NIEUWE MODELLEN

Argento


MOBILITY SCOOTERS

Showroom Mobility Scooters

ma-vrij: 13.00u - 18.00u
zat: 10.00u - 13.00u

Ook op afspraak mogelijk

Nieuwe steenweg 34
9140 Elversele

e-mail: info@mobilityscooters.be
tel: 0477/61.22.70
ARGENTO
Omschrijving

Deze scooter is een compleet model dat geschikt is om u op een comfortabele én veilige manier zowel binnenhuis als buitenhuis te verplaatsen. De krachtige 800 W motor zorgt ervoor dat u probleemloos en veilig een grote hellingsgraad kan oprijden, een snelheid tot 15 km/u kan ontwikkelen én afstanden tot 45 km kan overbruggen zonder op te laden. Het opladen gebeurt via een eenvoudige compacte meeneembare plug-in oplader.

Dit toestel is compatibel om u voort te verplaatsen op onverharde, oneffen wegen en kan probleemloos hoogteverschillen overbruggen (vb. drempel, stoep,…). Teneinde uw veiligheid te maximaliseren is deze 4-wieler eveneens uitgerust met een extra stabilisator! Voor een maximaal en optimaal gebruikscomfort zijn er volgende standaardopties voorzien:
elektromagnetische remmen, dubbele gaspedaalcontrole, instelbare snelheidsbegrenzer, claxon, richtingsaanwijzers, gordel, reflectoren, verlichting (voor- en achterkant) en bumpers.

Uw comfort wordt verzekerd door de combinatie van extra vering, een luxe verstelbare zetel met hoofd- en armsteunen en een eenvoudig bedieningspaneel. De draaibare stoel laat u toe op een eenvoudige manier op en af te stappen. Er zijn eveneens verscheidene opties beschikbaar zoals: zijspiegels, wandelstokhouders, boodschappenmandje (voor en/of achteraan), drinkbushouder en windscherm. Om het toestel te kunnen starten dient men over een sleutel te beschikken, wat diefstal voorkomt.

Kortom dit is één van de meest complete én betrouwbare toestellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Eindelijk kunt u terug op een zelfstandige én veilige manier van het leven blijven genieten!

Kenmerken

Snelheid 15 km/u
Elektrische motor 800 Watt
Batterij 12 V
Max. afstand bij volle batterij 48 km
Maximaal lichaamsgewicht 150 kg
Maximale hellingsgraad 12%
Laadtijd batterij 6-8 uur
Draaicirkel 137 cm
Garantie 2 jaar
Banden 9 inch
Lengte 134 cm
Breedte 67 cm
Hoogte 310 cm
Gewicht 110 kg
Aandrijving achterwielen
Remmen elektromagnetisch
Extra opties

1. Achteruitkijkspiegels per set
2. Wandelstokhouder enkel
3. Wandelstokhouder dubbel
4. Opbergmand vooraan
5. Grote opbergmand achteraan
6. Drinkhouder
7. Windscherm
8. Afdekzeil
9. Gesloten opbergbox
10. Houder voor zuurstoffles

Prijskaartje Argento

Voor slechts € 2.475,00 bent u de trotse eigenaar van deze scooter. Als sociaal geëngageerd bedrijf hebben we besloten om geen dure reclameacties, kantoren, managementteams,… op te zetten. Hierdoor kunnen we u maximaal laten genieten van een uiterst scherpe prijs. Bij een prijsvergelijk met onze concurrenten zal u al gauw vaststellen dat modellen van een vergelijkbare kwaliteit minimum € 3.648,00 kosten! Uw prijsvoordeel bedraagt maar liefst 35%!

Verdere vragen?

U kan ons met verdere vragen steeds contacteren. Onze professionals helpen u met plezier verder.
Bel 0477/61.22.70 of e-mail info@mobilityscooters.be